Rambla Principal nº 10 bis, 1º 3ª, Vilanova i la Geltrú

Odontologia estètica

L’odontologia estètica ens permet corregir aquests petits defectes que ens impedeixen gaudir del somriure que sempre hem desitjat, tan Important avui en dia, ja que sovint constitueix la nostre carta de presentació.

Un exemple d’aquests tipus de defectes serien les dents  lleugerament tortes desgastades o mal col·locades, els empastaments antics que han perdut el seu color o les taques de naixement i la perduda de la blancor.

Per corregir disposem de diversos tipus de tractaments:

Carilles dentals: Les carilles dentals consisteix en una petita làmina que s’adhereix a la dent per fora ja pugui estar feta de porcellana (feta en laboratori) o de material compost (realitzada en clínica en una sola sessió).

En els últims anys, els materials compostos (materials dentals utilitzats per fer empastaments) han evolucionat fins aconseguir unes propietats òptiques i visuals que ens permeten desgastant mínimament la dent, imitar a la perfecció el color, la translucidesa i la forma de les dents aconseguint uns resultats molt naturals i duradors.

Blanquejament dental: Disposem actualment d’un tractament que en una sola sessió o diverses vegades a casa i utilitzant productes que no irriten les genives ens permet rebaixar diversos tons aconseguint que les dents quedin més blancs de forma duradora.

Preguntes freqüents:

No és dolorós encara que determinades persones poden notar un increment de sensibilitat durant els primers dies en els que hauran d’evitar begudes àcides o fredes, transcorreguts 2 o 3 dies ha de tornar a la naturalitat. S’aconsella immediatament després del blanquejament evitar substàncies que puguin tornar a tacar la dent com cafè, te, vi o el tabac.

Si sempre i quan tingui una boca sana, neta i lliure de càries.

Funciona sobretot en pacients a partir de 30 anys les dents dels quals han anat perdent la blancor original reduint diversos tons. En casos que hi hagi tincions de naixement ataronjades o grisenques és més complicat i es pot optar per un tractament amb carilles.

Si es cuiden bé les dents pot durar fins a 2 o 3 anys.

Desplaçat dalt de tot