Rambla Principal nº 10 bis, 1º 3ª, Vilanova i la Geltrú

Implants dentals

Un implant dental és un element dissenyat imitant la naturalesa per substituir l’arrel d’una dent que falta per així poder col·locar una corona damunt recuperant la dent com si res hagués ocorregut.

Estan realitzats de Titani, un metall que el cos humà tolera fins al punt que l’os creix al seu al voltant quedant ben fixat en els maxil·lars per suportar les forces que reben les dents en mastegar.

En la nostra clínica realitzem aquest tipus de tractament des de fa més de 20 anys sent pioners a Vilanova i la Geltrú i utilitzem implants Straumann, companyia capdavantera en el sector, la contínua dedicació del qual a la recerca i al desenvolupament, ens ofereix uns implants de gran qualitat que redueixen en gran manera els possibles problemes que puguin succeir durant el tractament.

Depenent del nombre de dents que faltin, el tractament variarà realitzant des de corones individuals a dentadures completes.

El tractament comença amb un complet estudi dental i radiogràfic, que gràcies a la nostra aparatologia d’última generació en 3D ens permet planificar el nostre tractament al detall. Així, podem col·locar els nostres implants realitzant cirurgia mínimament invasiva que redueix en gran manera el dolor i la inflamació postoperatoris.

El tractament es completa amb la realització de la pròtesi que comença quan l’implant ja està integrat en l’os (al cap de 3 setmanes).

Desplaçat dalt de tot