Rambla Principal nº 10 bis, 1º 3ª, Vilanova i la Geltrú

Filosofia

L’esperit de l’equip de la Clínica Dental Drs. Álvarez, ja des de la seva fundació fa 34 anys, és sense dubte l’atenció a la persona. Per nosaltres el pacient és considerat com persona en tota la seva integritat. Entenem que la nostra funció és atendre al client, solucionar-li el seus problemes dentals, però tenint en compte la seva idiosincràsia, els seus característiques personals.

D’aquesta manera el pacient manté un contacte més directe, coneix als professionals que li atenen, sempre des de la responsabilitat, el respecte i la confiança.

Som conscients que “anar al dentista”, algunes vegades pot provocar certa ansietat, tant als majors com als petits. Per això el nostre equip està preparat i assessorat professionalment per superar aquestes situacions i fer que el tractament ocorri en un ambient el més amable i relaxat possible.

La vocació familiar manifesta ja en la tercera generació de professionals sanitaris i segona d’odontòlegs, ens motiva i il·lusiona, i juntament amb el nostre compromís i la fidelitat dels nostres pacients, proporciona un ambient cordial, on l’objectiu sanitari s’acompanya amb el tracte familiar.

La formació i experiència adquirides durant més de trenta anys, ens condueixen a la inquietud pel domini de noves tècniques i tractaments. La formació continuada i la inversió en últimes tecnologies ens permeten proporcionar un treball ètic, responsable i d’alta qualitat, el que els nostres clients mereixen.

Desplaçat dalt de tot